Spørgsmål? Ring på 71 99 42 09 (Man: 7-12, Tirs-Tors: 7-10)

  Sådan retunerer du din varer gratis

  Hos Allroad Adventures skal det være nemt at være kunde. Derfor tilbyder vi 30 dages gratis returret på alle danske ordrer*. Herunder kan du læse, hvordan du benytter denne service.

  Vores tilgang til at handle med os er, at vi vil give den service vi tit savner selv.
  I det tilfælde at du har svært ved at bestemme dig for eksempelvis en tanktaske, så er vores opfordring til dig at du bestiller de modeller hjem du gerne vil afprøve. Når du så har fundet ud af, hvilken model du gerne vil beholde, så returnerer du bare resten. Så snart vi modtager de returnerede varer sender vi pengene tilbage til dig.

  Vores tilbagebetaling af det fulde beløb forudsætter selvfølgelig, at varen kan sælges som ny vare igen.

  1) Skriv til os og bed om en returlabel
  Skriv til kundeservice@allroadadventures.dk og bed om en returlabel - HUSK at oplyse dit ordrenummer. Du kan også benytte standardfortrydelsesformularen, som anbefalet i den nye forbrugerlov.

  2) Pak din vare
  Pak din vare forsvarligt (Evt. i samme indpakning som du modtog den i). Sæt den modtagne returlabel på din pakke og aflever pakken hos nærmeste GLS PakkeShop.

  3) Send din vare
  Du er nu klar til at sende din vare.

  * !OBS! Ved fortrydelse / returnering af varer fra lande uden for Danmark, skal du som køber selv afholde omkostninger ved returnering. Er der tale om et defekt produkt afholder vi alle omkostninger i forbindelse med fragt.

  Efter 30 dage - Hvad gør jeg?

  Hvis dit produkt er defekt, eller du af anden grund skal sende det tilbage til os, så kontakt os på kundeservice@allroadadventures.dk inden du sender varen.
  Vi har en erhvervsaftale med GLS og kan sælge dig en billigere fragt, end du selv kan købe på posthuset. Det synes vi, skal komme vores kunder til gode.