Spørgsmål? Ring på 71 99 42 09. E-mail: kundeservice@grejmontering.dk (vi svarer hurtigt) Åbningstider er mandag til fredag fra klokken 9.00 til klokken 16.00.

  Ophørsudsalg - vi skifter branche

  Der er gået fem år med at drive Allroad Adventures. Det startede på en færgeoverfart til Sverige, og nu slutter det med et brag, fordi vi har valgt at fokusere vores kræfter på vores anden forretning nemlig grejmontering.dk

  Vi ville egentlig helst have solgt forretning til en anden ildsjæl med motorolie i blodet, men det er ikke lykkes, så derfor kommer det dig som kunde til gode med et væld af gode priser. Det bliver til et ophørsudsalg med alt for billige priser.

  Tusind tak for alle de positive anmeldelser, tak til alle der har købt hos os og støttet forretningen gennem de 5 år vi har levet. Vi ses derude.

  Mikkel & Ole

  Hollandsk auktionsprincip - hvor længe tør du vente

  Vi starter med en rabat på 20 %. Hver dag lægges der en 1 % oven i.

  20 % i dag. 
  21 % i morgen.
  22 % i overmorgen og så fremdeles.

  Det hele slutter med et brag på 50 % meeeen til den tid, så er der nok ingen varer tilbage.

  Alle varer med undtagelse af RAM Mount er med i ophørsudsalget. Det er stadig muligt at købe Ram Mount på Allroad Adventures i ophørsperioden. Herefter vil salget fortsætte på grejmontering.dk.

  Grundet ophørsudsalg tager vi ikke varer retur.

  Vi har valgt at lukke aktiviteterne i Allroad Adventures, og dermed bortfalder retten til at returnere dit køb fra og med 8. marts 2019

  Ved reklamationer

  Vi overholder selvfølgelig vores forpligtelser i følge dansk købelov. Vi kan dog ikke garantere at vi er i stand til at erstatte en defekt vare. I det tilfælde vil vi kreditere dig beløbet jf. dansk købelov.