Spørgsmål? Ring på 71 99 42 09. E-mail: kundeservice@grejmontering.dk (vi svarer hurtigt) Åbningstider er mandag til fredag fra klokken 9.00 til klokken 16.00.

  Beklædning

  Der findes intet der hedder dårligt vejr, kun dårlig påklædning – Alfred Wainwright

  Derfor skal du kigge med herunder. Hos Allroad Adventures har vi samlet noget fantastisk beklædning til motorcyklister. Vores udvalg tager udgangspunkt i at tøjet skal være beregnet til adventure touring. Med det mener vi at der er brug for praktisk, gennemtænkt, sikkert og vel ventileret beklædning. Dit tøj skal ikke være en hindring - det skal bidrage til en god køreoplevelse.

  Din beklædning er nok den enkeltstående største faktor når det kommer til at få det bedste ud af din tid på motorcyklen. Tøjet skal passe dig og så skal det holde dig tør. Dernæst er temperaturregulering også af stor vigtighed. Vi kender alle til at holde i solen, hvor man føler at man stille og rolig er på vej til at sive ud mellem syningerne i støvlen. 

  Det skal være let at købe tøj på nettet

  Derfor er der hos Allroad Adventures ingen sure miner eller behov for undskyldninger, hvis det tøj du har bestilt ikke passer. Vi bytter gerne, lige som du kan få dine penge tilbage, sålænge vi kan gensælge produktet til fuld pris. Er du imellem to størrelser, så vil vi opfordre dig til at bestille begge størrelser. Så kan du komme ud at køre. Læg turen forbi din nærmeste pakkeshop og returner den størrelse der ikke passer - så sender vi pengene retur ved modtagelse.

  There are no products matching the selection.