Spørgsmål? Ring på 71 99 42 09. E-mail: kundeservice@grejmontering.dk (vi svarer hurtigt) Åbningstider er mandag til fredag fra klokken 9.00 til klokken 16.00.

  Om Allroad Adventures

   

  Ole

  Ole Mansfeld
  Partner
  ole@aadv.dk 

  The true grit

   

   

  Mikkel

  Mikkel Abildgaard
  Partner
  mikkel@aadv.dk 

  Vi lever og ånder for eventyret - og grej du kan stole på!

  Der er eventyr alle steder. Om det er favoritruten til arbejdet, en tur til Vesterhavet, Europa-touring eller drømmeturen jorden rundt er ikke så vigtigt. Det handler om at komme ud og køre. Og så handler det om at kunne stole på sit grej.

  Derfor har vi kastet os ud i dette projekt, fordi vi har en holdning til det grej vi tager med os på tur. Det vil vi gerne dele med alle andre der deler vores passion for gode oplevelser på motorcykel.

  Vi er 2 vidt forskellige motorcyklister og har erfaring og oplevelser fra mange forskellige steder - grusvej, mudder, asfalt, nord og syd. Der er ikke noget bedre end at dele glæden ved godt grej og oplevelser med andre, og at drive Allroad Adventures er en drøm for os, der er gået i opfyldelse.

  Du er mere end velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.

  Vi glæder os til at betjene dig!

  De bedste hilsner
  Ole og Mikkel

  Vi lever for god kundeservice

  Tårnhøj kundeservice er en grundsten i Allroad Adventures. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at sikre dig den bedste rådgivning og fair deal. Se herunder hvad vores kunder oplever når de handler hos os.