Spørgsmål? Ring på 71 99 42 09. E-mail: kundeservice@grejmontering.dk (vi svarer hurtigt) Åbningstider er mandag til fredag fra klokken 9.00 til klokken 16.00.

    VisionX

    Vision Motor Sports, der ligger i Seattle Washington, blev grundlagt i 1997 med det formål at revolutionere belysningsindustrien. I dag gør vi bare det. Engineering, Produktudvikling og Marketing udføres fra Vision X USA kontor i Algona Washington. Vision X Asia er hjemsted for Manufacturing, Testing og Inventory Logistics afdelinger i Vision X Global Lighting. I dag har Vision X en mission om at udvikle partnere over hele verden for fortsat at udvikle og markedsføre de mest avancerede lysprodukter i verden.

    Nøglen til Vision X's løbende succes, un-matched kvalitet, værdiansættelse af kundeindsats og ydeevne er vores team af ingeniører fra verdensklasse, der har taget udenlandske koncepter fra befrugtning og sat dem i produktion. Vores ingeniører er aldrig bange for at revurdere produkter for at finde måder til bedre at betjene kunderne. Siden sin opfattelse har Vision X lyttet til slutbrugeren og lagt deres ideer til handling for at forbedre kvaliteten, ydeevnen og funktionaliteten af alle vision X-produkter.

    There are no products matching the selection.