Spørgsmål? Ring på 71 99 42 09. E-mail: kundeservice@grejmontering.dk (vi svarer hurtigt) Åbningstider er mandag til fredag fra klokken 9.00 til klokken 16.00.

  SP Connect

  SP CONNECT er et varemærke tilhørende den internationale koncerngruppe SP United Holding AG. Gruppen omfatter steder i Tyskland, Østrig, Slovakiet, Kina og USA.

  Den østrigske ejer og administrerende direktør Thomas Krenn grundde det første firma i Birgel, Tyskland, i 1988 for at producere deres egne snowboardbindinger. Næsten tredive år senere er SP Bindings stadig på markedet, og fortsætter med at nyde stor popularitet.

  Kernekompetencerne i den tyske placering ligger i værktøjsdesign, værktøjsfremstilling og sprøjtestøbning. Som følge heraf har virksomheden etableret sig som leverandør til bilindustrien i løbet af de sidste to årtier.

  Siden 2002 er produkterne SP CONNECT, SP Bindings og mærket SPAM CAM ACCESS CAM-tilbehør, SP Gadgets, blevet produceret på et nyt firma ejet fabrik i Kina. Derefter sendes de til distributører i 70 lande på 5 kontinenter.

  De højeste kvalitetsstandarder garanteres altid af det tyske selskabs knowhow og den konsekvent interne produktion.

  Virksomhedens hovedkvarter er baseret i Wien siden midten af 90'erne. Her er salg, produktudvikling, design, teknologi, markedsføring og international sourcing af alle SP mærker forenet.

  Efter omfattende forskning og udvikling, SP CONNECT, blev verdens mest alsidige smartphone monteringssystem lanceret i 2016. Basis for produktlinjen er telefonsættet, et beskyttende og multifunktionelt etui med en integreret vedhæftningsmekanisme. Det sikre 90 ° twist to lock system sammen med hurtig og nem montering skaber næsten grænseløse applikationer. Disse forbedres af en omfattende portefølje af sportsspecifikke monteringer, tilbehør, cykelposer og lys.

  Det omfattende, perfekt matchede produktsortiment kombineret med et stort antal sports-, fritids- og daglige aktiviteter åbner et uendeligt antal mulige kombinationer.

  Hvad enten du er på en cykel, mountainbike, strandkrydsning, motorcykel, snowboard, båd, i bil, mens du kører, golf eller hvad som helst - SP CONNECT har en løsning til smartphone montering.

  Forbind dit aktive liv!

  There are no products matching the selection.