Spørgsmål? Ring på 71 99 42 09. E-mail: kundeservice@grejmontering.dk (vi svarer hurtigt) Åbningstider er mandag til fredag fra klokken 9.00 til klokken 16.00.

  Seat Concepts

  Hos Seat Concepts er fremstiller de produkter med hjertet, der bruges kun de bedste sædeskum og overfladematerialer til rådighed for dual-sport, eventyr, quad og street motorcykler til overkommelige priser.

  Seat Concepts PRODUKTER fremstilles og udvikles i USA af ægte motorcykelentusiaster, Der selv kører og race, og ved hvad de sælger.

  Seat Concepts dualsport-og adventure-kits indbefatter et bredere siddeområde for rytteren, hvilket resulterer i en mere jævn vægtfordeling, samtidig med at man reducerer trykpunkter. Hver enkelt sædemodel blev specielt designet til at øge komforten uden at gå på kompromis med kørslen. Jo mere aggressiv cyklen er, jo mere aggressiv er vores sædekit.

  Seat Concepts Super Grip Competition cover indeholder et industriel førende sædecover. Det betyder, at du kan holde cyklen med dine knæ og få bedre kontrol. En stor egenskab ved dette design er modstanden mod skader forårsaget af knæets kontakt med sædet. Forrest på sædet anvendes en skumindsats for at forbedre modstanden og undgå at føren glider ved hård acceleration eller bremsning.

  Med til alle produkter følger detaljerede instruktioner til nem "Do It Yourself" installation.

  There are no products matching the selection.