Spørgsmål? Ring på 71 99 42 09. E-mail: kundeservice@grejmontering.dk (vi svarer hurtigt) Åbningstider er mandag til fredag fra klokken 9.00 til klokken 16.00.

  Interphone

  Kvalitets Intercom-løsninger til montering på hjelm

  Fuld dansk garanti og reklamationsret / Professionel vejledning / hurtig levering fra dansk lager. Interphone har lavet Bluetooth Intercom løsninger til motorcyklister  i en lang årrække. Deres produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og gennemtænkte features. Topmodellen Interphone Tour tillader forbindelse af op til 4 motorcykler samtidig - hvor snakken frit kan flyde mellem alle i fuld duplex (man kan snakke i munden på hinanden - selvom det ikke er høfligt). Vi har testet batteritiden og har oplevet at der har været strøm nok til to dages brug. Skulle du alligevel løbe tør for strøm, sikrer fast charge funktionen, at enheden er fuld opladt på ca. 1 time.

  Læs evt. vores kundeanmeldelse af Interphone Tour - tryk lige her.

  Interphones MC modeller kan tale sammen med andre mærker af MC Intercom udstyr, så dine kammerater behøver ikke have samme udstyr. Med Interphone Tour kan du tale med alle.

  Vi vil være dem med den bedste service! Hvis uheldet er ude, og der opstår en fejl på din Interphone inden for garantiperioden, sender vi omgående en ny til dig med en returseddel til den defekte, så du kan komme videre.

  Interphone kan meget mere end kommunikationsanlæg

  Ud over samtaleanlæg laver de nemlig også vandtætte cases til din mobiltelefon, adaptere til strømstik og USB stik til montering direkte på motorcyklens batteri. Tag et kig gennem denne kategori, og har du spørgsmål til noget, så er vi kun en mail eller telefonkald væk.

  There are no products matching the selection.