Spørgsmål? Ring på 71 99 42 09. E-mail: kundeservice@grejmontering.dk (vi svarer hurtigt) Åbningstider er mandag til fredag fra klokken 9.00 til klokken 16.00.

  Giant Loop

  Amerikanske Giant Loop har specialiseret sig i oppakningsløsninger til enduro, adventure og dual-sport motorcykler. Deres grej er utroligt hårdført og beregnet til at blive både brugt og misbrugt. Hvis du har en motorcykel uden bagagerack og stadig ønsker at medbringe bagage så har Giant Loop helt sikkert en løsning der passer til din mc.

  Dead solid, super robust og lette løsninger er Giant Loop's designkriterier når de udvikler sadeltasker, panniers, tankposer, tørposer og adventure motorcycle packing systemer, der gør det muligt at gennemføre de mest ekstreme eventyr rundt om i verden.

  Giant Loop's adventure-motorcykelpakningssystemer barberer pund af metal fra eventyr-motorcykler sammenlignet med typiske motorcykelsystemer med hård bagage. Ved at placere oppakningen tættere på cyklens center, forbedres motorcyklens terrængående håndtering og ydeevne. GL's unikke design aflaster samtidig motorcyklens stel og placerer vægten præcis der, hvor motorcyklen har til hensigt at bære vægt. Dette betyder færre flækkede og ødelagte underrammer - samtidig fjernes muligheden for ødelagte monteringshardware, stativer, underrammer og bøjede bokse.

  Hver eneste af Giant Loops produkter repræsenterer mange års erfaring og tusindvis af kilometer med prøvning og udvikling af bagageløsninger til ægte dual sport- og eventyrkørende motorcykelcyklister. Go Light - Go Fast - Go Far!

  There are no products matching the selection.