Spørgsmål? Ring på 71 99 42 09. E-mail: kundeservice@grejmontering.dk (vi svarer hurtigt) Åbningstider er mandag til fredag fra klokken 9.00 til klokken 16.00.

    Garmin

    Få de mest oplevelsesrige ture med en motorcykelspecifik GPS-navigator fra Garmin, når du tager på eventyr på landevejen. De giver dig den spænding, du ønsker, med føreradvarsler, så du bliver mere opmærksom. Garmins GPS'er til motorcykler er robuste og spækket med motorcykelspecifikke funktioner, som gør det nemt for dig at sætte dig op på motorcyklen, finde en rute med mange sving og så køre derudad.

    Garmin Zūmo-serien er designet, bygget og testet specielt for at imødekomme motorcyklisters unikke behov. Fra starten er Garmin Motorcycle GPS-linjen bygget af motorcyklister til motorcyklister. Zūmo er lavet til ekstrem holdbarhed; Det er vibrationstestet, vandtæt og bygget med brændstofresistent plastik for at modstå elementerne. Designet til at være venlig på cyklen, det har en handskeskriftsskærm med venstrehåndsbetjening, der gør det nemt at betjene. Der er en lys, sollyslæsbar, UV-resistent skærm, der gør det nemt at se, samt en unik motorcykelkonsol til turinformation, herunder en brændstofmåler til at advare dig, når det er tid til at fylde. Når det kommer til at finde den mest avancerede motorcykel GPS, er der ingen grund til at se længere end Zūmo-serien af Garmin.

    There are no products matching the selection.