Spørgsmål? Ring på 71 99 42 09. E-mail: kundeservice@grejmontering.dk (vi svarer hurtigt) Åbningstider er mandag til fredag fra klokken 9.00 til klokken 16.00.

  Forma

  Forma har med denne produktlinje valgt at producere motorcykelstøvler til MC kørere, der sætter pris på komfort og kvalitet. Støvlerne er tænkt, udviklet og fremstillet i Europa.
  Forma er blevet så anerkendt at både professionelle og amatør motorcyklister, offroad rødder og MX sportens top, nu er begyndt at foretrække den støvletype frem for andre.

  Forma har valgt at satse stort på det brede publikum. Derfor er der støvletyper til enhver smag. Vi har dog valght at indsnævre det til adventure touring støvler. Her kan du forvente dig en tårnhøj kvalitet. Forma har udviklet deres helt egen og patenterede OutDry vandtætte foring der er placeret direkte op af støvlens yderste lag, således at din fod forbliver tør i al slags vejr.

  Forma er af den overbevisning, at uanset om du er Dakar rytter eller pendler, så skal dine støvler være en hjælp på vejen og ikke et aber dabei.

  There are no products matching the selection.