Spørgsmål? Ring på 71 99 42 09. E-mail: kundeservice@grejmontering.dk (vi svarer hurtigt) Åbningstider er mandag til fredag fra klokken 9.00 til klokken 16.00.

  Enduristan

  Enduristan

  Tanktasker, paksække, duffels og sidetasker.

  Enduristan producerer 1. klasses tanktasker, duffels, sidetasker/saddeltasker og lignende til motorcykler. Produkterne er bygget til hårdt rejse- eller hverdags-brug, og er udviklet af off road-nørder til off road-nørder. Resultatet af dette er gennemtænkte bagageløsninger, der er enkle at bruge og fremstillet i bedste schweiziske kvalitet.

  Om Enduristan

  Christop og David er grundlæggerne af Enduristan. Lige som Mikkel og Jeg  er det ikke bare et spørgsmål om at drive en forretning, de har de begge en passion for oplevelser på motorcykler.

  Enduristan kan ikke findes på et kort, men når det daglige slæb er overstået, og eventyret begynder, er horisonten klar, farverne er mere intense, livet føles godt, og vi er fri.

  Enduristan blev grundlagt i 2008 af Christoph von Ow, Isabel Jenni og David Jenni. Virksomheden har til formål at designe og producere innovative produkter af høj kvalitet til individualister til touringmarkederne.

  There are no products matching the selection.