Spørgsmål? Ring på 71 99 42 09. E-mail: kundeservice@grejmontering.dk (vi svarer hurtigt) Åbningstider er mandag til fredag fra klokken 9.00 til klokken 16.00.

  Dane Bikewear

  "Ind i mellem skal man fare vild for at finde sig selv". Sådan skriver Dane Bikewear. Vi er ikke helt sikre på om det er en oplevelse de har haft, mens de var i IKEA og samtidig hente inspiration til navnene på deres produkter.. Uanfægtet navngivningen, så er det altså lækre sager de producerer!

  Hos Allroad Adventures tror vi på, at eventyret er en af ingredienserne i at leve et godt liv. Eventyr bringer dig til nye steder - både geografisk og mentalt - og det bringer det bedste frem i dig. At forberede sig på det uventede er en stor del af ethvert eventyr. En af de største faktorer er det rigtige kluns. Når du ikke skal bekymre dig om dit gear, kan du fokusere på verdens forbløffende skønhed. Vi har valgt at tage Dane Bikewear ind i vores sortiment fordi vi mener at det er en perfekt kombination af kvalitet og pris - og så er tøjet genialt i dets pasform og funktionalitet.

  Når Dane udvikler tøj handler det om at anvende de bedste materialer, og skabe de bedste funktioner for pasform. Materialer som Gore-Tex®, 3MTM ScotchliteTM reflekterende materiale og SAS-TEC-beskyttelse anvendes til at frembringe et behageligt og sikkert produkt, der indkapsler dig og beskytter dig mod vejr, vind og i trafikken.

  Gear up - get out og find dit eventyr.

  Sådan finder du dine størrelse

  Du kan se hele størrelsesskemaet lige her sammen med information om hvordan du måler din størrelse. Handsker er på sidste side.

  Det skal være let at købe tøj på nettet

  Derfor er der hos Allroad Adventures ingen sure miner eller behov for undskyldninger, hvis det tøj du har bestilt ikke passer. Vi bytter gerne, lige som du kan få dine penge tilbage, så længe vi kan gensælge produktet til fuld pris. Er du imellem to størrelser, så vil vi opfordre dig til at bestille begge størrelser. Så kan du komme ud at køre. Læg turen forbi din nærmeste pakkeshop og returner den størrelse der ikke passer - så sender vi pengene retur ved modtagelse.

  There are no products matching the selection.