Spørgsmål? Ring på 71 99 42 09. E-mail: kundeservice@grejmontering.dk (vi svarer hurtigt) Åbningstider er mandag til fredag fra klokken 9.00 til klokken 16.00.

    Sidespejle

    Når motorcykeleventyret byder på andet end asfalt, og du kører i tæt bevoksning, eller når du vælter på motorcyklen - foretager en strategisk nedlægning - er der en irriterende risiko for at dine spejle bliver beskadiget. Med et sæt sidespejle fra DoubleTake til din motorcykel er det problem løst. Selve spejlet er skabt til tæsk og monteringen gør det ultrafleksibelt, så spejl og arm "bøjer af" i stedet for at knække eller bøje. Spejlet foldes let væk når det er mere i vejen end til gavn i svært terræn. Spejlarmen har livstidsgaranti og RAM-stumperne i Powder Coated Marine Grade Aluminum kan holde til mange års misbrug. Og så gør det jo ikke noget, at spejlet se rigtig lækkert ud.

    Har du brug for vejledning eller gode råd i forbindelse med valg af den rette løsning til din motorcykel, så ring til os på 71 99 42 09 eller skriv til kundeservice@allroadadventures.dk.

    There are no products matching the selection.