Spørgsmål? Ring på 71 99 42 09. E-mail: kundeservice@grejmontering.dk (vi svarer hurtigt) Åbningstider er mandag til fredag fra klokken 9.00 til klokken 16.00.

  Kundeservice

  Tårnhøj kundeservice er en grundsten i Allroad Adventures. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at sikre dig den bedste rådgivning og fair deal. Se herunder et udsnit af hvad vores kunder oplever når de handler hos os.
  Besøg vores side på Trustpilot og se flere anmeldelser.

  Sådan kommer du i kontakt med os

  Send e-mail til kundeservice@allroadadventures.dk eller
  ring 71 99 42 09 (Man:07-12, Tir-Tor: 07-10)..

  Du er altid velkommen til at kontakte os med ris, ros eller gode idéer. Vi besvarer alle e-mails sendt til kundeservice inden 24 timer på hverdage.

  Har du spørgsmål til en konkret ordre, hjælper det os meget, hvis du har dit ordrenummer ved hånden. Dit ordrenummer står i den bestillingsbekræftelse, som du har modtaget pr. e-mail. Har du ikke modtaget en bestillingsbekræftelse, bør du tage kontakt til os, hvis du vil være sikker på, at din bestilling er registreret hos os.

  Har du brug for at klage? http://ec.europa.eu/odr er den nye portal for indgivelse af klager på europæisk plan. Her kan du oprette en sag, men vi vil meget hellere at du kontakter os så vi kan finde en god løsning til alles tilfredsstillelse.

  Fortjener vi ros eller en anmeldelse? Så giv den endelig gas på trustpilot eller på vores facebook side. Vi værdsætter det meget højt!

  Vores adresse:

  Allroad Adventures ApS
  Nupark 51
  7500 Holstebro

  Bemærk: Alt salg foregår via www.allroadadventures.dk (denne hjemmeside) og det er pt. ikke muligt at afhente varer.

  Ring på 71 99 42 09 (Man:07-12, Tir-Tor: 07-10).

  Send en e-mail til os på kundeservice@allroadadventures.dk