Spørgsmål? Ring på 71 99 42 09. E-mail: kundeservice@grejmontering.dk (vi svarer hurtigt) Åbningstider er mandag til fredag fra klokken 9.00 til klokken 16.00.

  Skal du på sheltertur i Sverige?

  Motorcykel, Sverige, shelter og bål. Så fås det vist ikke meget hyggeligere. Kombineres det med godt selskab og god mad, så løber øjnene i vand. Foråret er lige om hjørnet!


  Her er en oversigt med 165 sheltre i Sydsverige - så er det bare med at komme afsted.
  Bemærk: Chrome browsere kan bøvle med at vise kortet - prøv fx. Firefox, Explorer eller Safari.

  God tur - husk at sende billeder :-)

  / Mikkel

  Shelters / vindskydd i det sydlige Sverige. Zoom ind på kortet og klik på markeringerne for at se gps-koordinater til shelteret og hvilken vandrerute, det ligger på. Kortdata (sort/hvide markeringer) er hentet fra Lantmäteriet, april 2016. Lantmäteriet opdaterer løberne deres kortdata, men desværre mangler bl.a. følgende shelters på kortet: De to shelters på den nye vandrerute Skåneleden 5 rundt om Kullen, enkelte shelters på Ås till åsleden gennem Söderåsen, enkelte shelters på Hallandsleden og Höglandsleden samt alle shelters på John Bauerleden ved Jönköping. De orange markeringer (er ikke med på Lantmäteriets kort) er fra de officielle kort over Höglandsleden.

  Opdatering - vi har fundet et rigtig godt kort til samlingen.

  Skriv et svar