Spørgsmål? Ring på 71 99 42 09 (Man-Tors: 11-13) E-mail: kundeservice@grejmontering.dk (vi svarer hurtigt)

  Allroad Adventures 2015 TOUR Kalender

  Nedenfor kan du se, hvor og hvornår vi opstiller vores mobile forretning. Du kan se, hvornår vi afholder vores kurser, og hvornår vi arrangerer en tur for dig og dine venner.

  Der ligger rigtig mange visioner bag etableringen af Allroad Adventures, og der ligger rigtig mange tanker om, hvad der skal være vores kerneområder, hvor store vi gerne vil være, og i hvilket tempo vi ønsker, det skal ske. Vores Webshop er ét af de ben vi står på, arrangementer, grusture og foredrag er også et selvstændigt ben, ligesom afholdelse af professionelle kørerkurser for grus-interesserede motorcyklister er et selvstændigt ben.

  2015 bliver året hvor vi sætter mere fokus på arrangementer og kurser. Det er vi faktisk rigtig glade for, men allermest så er vi hamrendes stolte over, at vi forfølger de drømme, vi har for vores virksomhed.

  Stoltheden fortager sig ikke, når vi samtidig er så enormt heldige at være blevet inviteret til at opstille vores mobile forretning på et enkelt arrangement for entusiastiske motorcyklister. Det gør vi med glæde, og så får vi jo også samtidig endnu en god undskyldning for at komme afsted på to hjul.

  Afholder du et arrangement, eller kender du til et arrangement, hvor du synes at Allroad Adventures passer ind, så skal du ikke tøve med at sige til. Ring eller send en mail, så finder vi en fælles linje, der passer ind.

  23. Maj - Gruskursus version 1.0 (jylland)

  I samarbejde med Søren og co. fra vejes.dk er vi stolte over endelig at tage hul på vores længe ønskede kursusdel.
  Der er tale om et en-dags gruskursus med særlig fokus på begynderen, der har cyklen, men som ønsker sig mere viden eller mod for at turde kaste sig ud på de skønne danske grusveje. Du går fra dette kursus med de færdigheder, der er brug for, for at kunne styre cyklen roligt gennem de danske skove og grusveje.
  Du skal ikke være lavet af noget særligt for at kunne tumle en stor motorcykel på grus, du har ganske enkelt bare brug for at vide, hvordan det gøres nemmest, uden at ligne Bambi på glat-is. Det hjælper vi dig med. Mere information og tilmelding til kurset finder du lige her

  7.-9. august - Bikeadventurist træf 2015 (Aflyst)

  Peter har spurgt, om vi ikke vil stille vores mobile forretning op, når han inviterer glade motorcyklister til træf på hans enorme græsplæne. Vi glæder os til at komme, og vi glæder os til at køre med på motorcykel.

  Du kan finde mere information om træffet her

  29. august - Gruskursus version 1.1 (jylland)

  I samarbejde med Søren og co. fra vejes.dk er vi stolte over at præsentere dette kursus, som er nummer 2. på stammen.
  Der er tale om et en-dags gruskursus med særlig fokus på begynderen, der har cyklen, men som ønsker sig mere viden eller mod for at turde kaste sig ud på de skønne danske grusveje. Du går fra dette kursus med de færdigheder, der er brug for, for at kunne styre cyklen roligt gennem de danske skove og grusveje.
  Du skal ikke være lavet af noget særligt for at kunne tumle en stor motorcykel på grus, du har ganske enkelt bare brug for at vide, hvordan det gøres nemmest, uden at ligne Bambi på glat-is. Det hjælper vi dig med.
  Indenfor ganske kort tid sender vi mere information ud om dette kursus, ligesom vi åbner for tilmelding. Men ved du allerede nu, at du bare må og skal med på dette kursus, så smid os en mail på kundeservice.

  19.-20. september - AADV Grustur

  Igen i år vil vi byde velkommen til en tur i det vestjyske, der byder på grusveje i forholdet tre til fire i grusvejenes favør. Vi laver den lækreste rute, der vil byde på udfordringer på forskellige niveauer, således at det er en sjov oplevelse for dig, der lige har gennemført vores gruskursus og for dig, der er vant til at køre Sverige tynd for udfordrende veje.

  I år vil vi sørge for, at gruppen opdeles ud fra ønske om tempo, således at alle mand sidder med det helt rigtige smil på læben, når vi om aftenen er placeret rundt om lejrbålet ved shelteret og har nydt det gode måltid og et par gode øl.

  Kodeord: Fællesskab, passion, tilpassede udfordringer, god mad, god øl og gode historier.
  Indenfor ganske kort tid, vil vi begynde markedsføring af denne tur, hvor det også bliver muligt at melde sig til. Hvis du allerede nu ved, at du bare må og skal med på denne tur, så smid os en mail på kundeservice.

  3 tanker om \"Allroad Adventures 2015 TOUR Kalender\"

  Skriv et svar