Spørgsmål? Ring på 71 99 42 09 (Man: 7-12, Tirs-Tors: 7-10)

  Allroad Bloggen

  • Argh - vores elskede septembertur - og andre ture

   Når hverdagen rammer en motorcykel-eventyrer

   Gypsy motorcyclist

   Livet har både op og nedture. Det siger i sig selv ikke noget om kvaliteten af det liv, der leves. Det fortæller dog en historie om dynamik, overraskelser, og behov for at kunne navigere. For cykelrytteren er nedturen kærkommen, for motorcyklisten er den afvekslingen, for bjergbestigeren er den afslutningen og for bungy-jumperen er den adrenalin og kick-off. Læs resten

  • En pakliste til mand og motorcykel - Sverige 2017

   Det er snart tid til en tre-dages tur til Sverige på motorcykel. Det her min pakkeliste indtil videre. Vær opmærksom på at der er tale om en pakliste til teltovernatning. Listen tjener som inspiration.

   Vi springer direkte ud i paklistens indhold

    

    

   Mikkels pakkeri:

   Sovegrej
   Telt
   Liggeunderlag
   Sovepose
   Evt. Inderpose
   Hovedpude

   Læs resten

  • Review af Giant Loop MotoTrekk

   Jeg har sat mig selv den opgave at teste og anmelde et af Giant Loop's (GL) seneste produkter - MotoTrekk Panniers.

   Testen er gennemført over en weekend med 2 overnatninger og ca 600km kørsel i det svenske. Motorcyklen der skulle bære på taskerne var min lille og lette YAMAHA WR250X. På den har jeg monteret et amerikansk fremstillet rack til soft luggage løsninger. Dette umuliggør anvendelsen af de hestesko-formede tasker fra Giant Loop: Great Basin og Coyote. Jeg er personlig også mere tilhænger af traditionelle sidetasker som kan læsses ovenfra.

   Læs resten

  • RAM Mount til Kronrøret på Motorcyklen

   En kronrørsmonteret RAM Mount kugle er blandt vores bedst sælgende produkter. Søren, en af vores kunder, gjorde mig opmærksom på, at han ikke var helt imponeret af, at kuglen var så nem at dreje fra side til side, når den er monteret i kronrøret.

   Det satte jeg mig for at undersøge, og jeg må give Søren ret, kuglen kunne godt sidde bedre fast. Der findes heldigvis en meget simpel måde at opnå dette.

   Læs resten

  • Ole tømmer sin Enduristan Basepack 12 Liter.

   Se hvor meget indhold Ole har i sin Basepack 12 Liters fra Enduristan, når han er på dagstur.

   Vi kan afsløre, at der faktisk er plads til lidt mere. Men hvorfor overdrive.

  • Skal du på sheltertur i Sverige?

   Motorcykel, Sverige, shelter og bål. Så fås det vist ikke meget hyggeligere. Kombineres det med godt selskab og god mad, så løber øjnene i vand. Foråret er lige om hjørnet!

   Læs resten

  • Interphone Tour - Dansk brugermanual

   På baggrund af utallige opfordringer, har vi taget tyren ved hornene og begået en dansk brugermanual.

   I manualen kan du læse om alt fra installation af Interphone Tour, til hvordan du opsætter og anvender de mange muligheder der er i systemet.

   Læs resten

  • Pas på din MC med 3M™ Helikopter Tape

   3M Polyurethan Tape 8176HS også bedre kendt som Helikopter Tape blev oprindeligt designet til det amerikanske militær for at beskytte køretøjer, fly og helikoptere mod ridser og skrammer, hvilket er grunden til det ofte er benævnt "Helikopter Tape". Nu har vi langt om længe fundet en mulighed og fået det i butikken.

   Læs resten

  • 6. maj 2017 - Vi holder igen åben grusgrav nær Randers.

   Seneste nyt.
   Der er dømt åben grav fra 10-18 lørdag d. 6. maj 2017. Husk det gode humør, din motorcykel - MED PLADER - og få noget deo på, for solen kommer til at skinne, det bliver varmt og du har helt sikkert for meget tøj på. Vel mødt.
   Du finder Tebbestrup grusgrav ved Tebbestrupvej 98, Randers.

   Igen i år holder vi åben grusgrav i Tebbestrup Grusgrav ved Randers. Udgangspunktet er en god og fuldstændig gratis dag i skønne omgivelser. Det eneste du skal gøre er at medbringe dig selv og gerne din motorcykel (den skal være indregistreret), hvis du vil afprøve evnerne og modet i de udfordrende omgivelser. Vi har tidligere afholdt kursus i denne grav, så af erfaring så ved vi, at der er rigelig af udfordringer til en hel dag.

   Læs resten

  • 22-24. sep 2017 - Årets sidste AADV fællestur - Sydsverige.

   Bemærk at turen er fuldtegnet på nuværende tidspunkt. Men du kan stadig blive skrevet op på venteliste, hvis der skulle være et enkelt frafald eller to.

   Allroad Adventures goes Sweden once again.

   - og du skal med!

   Igen i år vil vi have dig med på en tre-dages tur til Sydsverige.

   Vi tager turen alene d. 25-27 august for at planlægge de sidste detaljer med overnatning osv. Vi forventer, at det kommer til at foregå på to forskellige campingpladser med hytter som alternativt. Yderligere peger vi shelterpladser ud undervejs, hvis der er nogen, der hellere vil overnatte på denne måde - stay tuned!  Læs resten

  1 til 10 af 45

  Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5