Spørgsmål? Ring på 71 99 42 09. E-mail: kundeservice@grejmontering.dk (vi svarer hurtigt) Åbningstider er mandag til fredag fra klokken 9.00 til klokken 16.00.

  Allroad Bloggen

  • Søren og Sessel i Norge på en Husky 701

   Vores trofaste kunde - Søren Brahe – har sendt os en rejsebeskrivelse fra Norge sommeren 2018. Sørens fortælling gør sig særligt bemærket ved, at den tager udgangspunkt i at få tingene til at lykkes med det udstyr, der nu engang er tilstede. Jo vist så er Søren kvalitetsbevidst, men hans beretning vidner om, at det vigtigste er eventyret og eventyret hvor det kan lade sig gøre.

   Således fortæller Søren om en tur til Norge - to mennesker på en sprit-ny Husky 701 - udfordringer med strøm, sæde og bagageplads - løsninger og ikke mindst en fantastisk glæde ved at rejse.

   Vi lader Søren få ordet her fra.

   Læs resten

  • 2018 på afrikansk med et strejf af Kilimanjaro

   Udgangspunktet er nysgerrighed og spænding. Et kontinent der ikke tidligere er betrådt af vores fødder hverken med eller uden støtte af knopdæk. For vores indre ser vi gnuerne komme springende tværs over sporet flankeret af zebraer, der løber på langs for at få stillet deres helt egen nysgerrighed. I det fjerne kan man se gribbene cirkle, og med al tydelighed kan vi høre løven brøle.
   Orvvv - var der nogen der sagde elefantbrøl? Ja det tror jeg nok lige, at du skal regne med. Der var også nogen der sagde Baobab træer, orange lerveje, skønne udsigter, god øl, frihed og skønne timer en masse. Læs resten

  • Sådan her bestiller du et sæde, som vi ikke allerede har oprettet i shoppen.

   For at bestille et sæde, som vi ikke allerede har oprettet på shoppen, så er der et par enkle skridt, der skal foretages først.

   Læs resten

  • Argh - vores elskede septembertur - og andre ture

   Når hverdagen rammer en motorcykel-eventyrer

   Livet har både op og nedture. Det siger i sig selv ikke noget om kvaliteten af det liv, der leves. Det fortæller dog en historie om dynamik, overraskelser, og behov for at kunne navigere. For cykelrytteren er nedturen kærkommen, for motorcyklisten er den afvekslingen, for bjergbestigeren er den afslutningen og for bungy-jumperen er den adrenalin og kick-off. Læs resten

  • En pakliste til mand og motorcykel - Sverige 2017

   Det er snart tid til en tre-dages tur til Sverige på motorcykel. Det her min pakkeliste indtil videre. Vær opmærksom på at der er tale om en pakliste til teltovernatning. Listen tjener som inspiration.

   Vi springer direkte ud i paklistens indhold

   Læs resten

  • Review af Giant Loop MotoTrekk

   Jeg har sat mig selv den opgave at teste og anmelde et af Giant Loop's (GL) seneste produkter - MotoTrekk Panniers.

   Testen er gennemført over en weekend med 2 overnatninger og ca 600km kørsel i det svenske. Motorcyklen der skulle bære på taskerne var min lille og lette YAMAHA WR250X. På den har jeg monteret et amerikansk fremstillet rack til soft luggage løsninger. Dette umuliggør anvendelsen af de hestesko-formede tasker fra Giant Loop: Great Basin og Coyote. Jeg er personlig også mere tilhænger af traditionelle sidetasker som kan læsses ovenfra.

   Læs resten

  • RAM Mount til Kronrøret på Motorcyklen

   En kronrørsmonteret RAM Mount kugle er blandt vores bedst sælgende produkter. Søren, en af vores kunder, gjorde mig opmærksom på, at han ikke var helt imponeret af, at kuglen var så nem at dreje fra side til side, når den er monteret i kronrøret.

   Det satte jeg mig for at undersøge, og jeg må give Søren ret, kuglen kunne godt sidde bedre fast. Der findes heldigvis en meget simpel måde at opnå dette.

   Læs resten

  • Ole tømmer sin Enduristan Basepack 12 Liter.

   Se hvor meget indhold Ole har i sin Basepack 12 Liters fra Enduristan, når han er på dagstur.

   Vi kan afsløre, at der faktisk er plads til lidt mere. Men hvorfor overdrive.

  • Skal du på sheltertur i Sverige?

   Motorcykel, Sverige, shelter og bål. Så fås det vist ikke meget hyggeligere. Kombineres det med godt selskab og god mad, så løber øjnene i vand. Foråret er lige om hjørnet!

   Læs resten

  • Interphone Tour - Dansk brugermanual

   På baggrund af utallige opfordringer, har vi taget tyren ved hornene og begået en dansk brugermanual.

   I manualen kan du læse om alt fra installation af Interphone Tour, til hvordan du opsætter og anvender de mange muligheder der er i systemet.

   Læs resten

  1 til 10 af 48

  Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5